Sluitplannen + profielcilinder, dubbelecilinder, knopcilinder van BKS janus 45, KABA quattro, penta, GeGe, DOM, CES, Ikon, evva, dubbele cilinder, knop cilinder, gelijk sluitende sluitcilinders

CES DU profiel dubbel cilinder

CES DU profiel dubbel cilinder

incl. 19 % Omzetbelasting excl. Verzendkosten

Levertijd: 3 - 4 werkdagen

Artnr.: SNL_11CES-DU

Maat Buiten A / Maat Binnen I:


Kies de risicofunktie:


Verhoogde doorboorbeveiliging:


Welke sluiting wenst u:


3-D Profiel en zwenkhendel TL:


Hoeveel sleutels per cilinder:

Beschrijving

De nieuwe CES DU profiel dubbel cilinder

Kleur profielcilinders: Messing matt vernikkelt.
 
De Kenmerken van het CES DU Systeem:
 
Optimale sluitveiligheid
Het Sluitsysteem DU heeft per zijde 5 of 6 stift houders uit nieuw zilver. Het Syteem kenmerkt zich door de nauwe precisie,maximale variaties en de effectieve trapsgewijze veiligheid voorzorgsmaatregelen uit.
 
Geintregeerde geveerde boor en trekbeveiliging
Alle profielcilinders van het DU systeem beschikken over een geveerde boor- en trekbeveiliging, die gelijktijdig als actieve blokkade werkt. Het doorboren wordt mode door het toepassen van verschillende materialen zoals geharde kern en pitmen bemoeilijkt. Minimaal 1 klokhuisstift en alle kernstiften zijn van gehard staal. Trapsgewijze vergrendelingspinnen bemoeilijken het openen van de profielcilinder.
 
Scannen van de veiligheid
De speciaal ontworpen en ingerichte vergrendelingselement van sluitsysteem DU hebben een effectieve bescherming tegen manipulatie van de profielcilinder.
 
Stabile nieuw zilveren sleutel
De stabile nieuw zilveren sluetel is vooral handelbaar en naar DIN norm geproduceerd.
De minimale 14narn lange sleutelhals is op in de handel verkrijgbare veiligheidsbeslag met trekbeveiliging afgestemt.

 

Optinale uitrusting

Boor-trekbeveiliging BZ3
Geveerde boor en trekbeveiliging - extra vergrendelfunctie door achtersnee.
 
De nieuwe CES profielcilinder bezit als extra veiligheid (naast de boor-trekbeveiliging met boorbeveiligingsplaat en hardmetalenstift) in klokhuis een geveert blokkeringselement van gehard speciaalstaal, dat inde groef grijpt van het cilinderhuis en daarmee de kern tegen doordraaien blokkereert. Dit blokkeringselement voert een contour gerelateerde veiligheid aan de sleutel door. Is de gepatenteerde, niet kopieerbare profilering met achter snee beschikbaar, trekt de profilering het blokkeringselement terug in de cilinderkern. Draaien is dan vrijgegeven.
 
Iedere cilinderzijde 2 doorboorplaten, 3 gehardemetaalstiften en een veiligheidsplaat. Bovendien met een geveerd blokkeringselement van gehard speciaalstaal.

 

De geveerde zwenkhaak TL- Veilige blokkering tegen doordraaien
 
De nieuwe DU- profielcilinder bezit twee op een zijde gerangschikte, patenteerde zwenkhaak, die een dubbele veilgheidsnee aan de langezijde van de sleutelprofilering doorvoeren en daarrnee ook tegen slagpicking werkzaam zijn. Beide zwenkhaken zijn draaiend opgeslagen en worden middels drukveer op hun plaats gehouden. De daarachter geintregeerde massieve blokkeringsbalk is middels veer in een groef van het huis gedrukt en beveiligd de kern tegen doordraaien.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Een toegelaten sleutel beschikt over twee in de diepte en positie gedefineerde snee aan de sleutelzijde. Daan-nee worden de overeengekomen groefen van de blokkeringshaak precies in de juiste postitie gebracht. De doornbenadering van de blokkeerbalkjes kunnen nu inhaken, de blokkering is opgeheven. Bij het invoeren van een niet toegelaten sleutel blijven de zwenkhaken in de basisstelling, de doornbenadering van de blokkeerbalk kan nu niet inhaken, de blokkeerbalk is de weg naar de kern geweigerd, de cilinderkern kan niet gedraaid worden.
 
De zijdelingse Codering van de sleutel maakt het veiligheidsplus zichtbaar
Op de tegenoverliggende zijde van de zwenkhaak, van de DU cilinder zijn als zeer belangrijke veiligheidseigenschappen voor de kern tot en met vijf variabele inzetbare,horizontaal gelagerde controlstiften geintregeerd. Een onbevoegde sleutel bezit niet de bijbehorende boorprofilering, zodat de controlstiften (bij het invoeren van de sleutel) naar buiten drukken, en daan-nee de draaiing van de cilinderkern blokkeren.
 
Bij het invoeren van een bevoegde sleutel worden de controllestiften nu wel in de richting van de cilinderkern gedrukt, waardoor de draaiing is vrijgegeven. Het veiligheidsplus van de zijdelingse codering is voor de gebruiker direkt zichtbaar, de sleutel behoudt zo de kwaliteit en veiligheid.


Gaarne rekening houdenmet:  gelijksluitende  profielcilinders alleen van dezelfde fabrikant en in hetzelfde systeem geproduceerd kunnen worden.
 
Al onze sluitcilinders worden met een veiligheids kaart geleverd. Deze biedt u het recht sleutels te laten namaken. Sleutels na laten maken bij ons of bij elke geautoriseerd dealer. Houd er rekening mee dat nabestelde sleutels al naar gelang de producent het veelvoudige kosten als bij de eerste bestelling.

Houdt u er rekening mee, dat de sluitcilinders tot een millimeter langer zijn kunnen. Vooral moet u bij deuren waar nog geen beslag op bevestigd is, maar wel gepland is hierop letten. Hier worden bij voorkeur sluitcilinders in met een lengte van 27 of 28 millimeter aan de buitenzijde gebruikt.

Bij onze cilinders handelt zich om uitsluitend om nieuwe producten, die in elk gewenste hoeveelheid besteld worden kan. U kunt later ook noch verdere sluitcilinders bestellen die passen bij uw eerste bestelling. Op deze manier kunt u een verschillend sluitende sluitcilinder bestellen, waar u op een later tijdstip een nieuwe sluitcilinder besteld die gelijk sluitend is op uw eerste sluitcilinder .Nu kunt u beide sluitcilinders met één sleutel openen. U kunt dit met alle uitvoeringen sluitcilinders, dubbele-, knop- en/of halve sluitcilinder.
Het betreft hier geen goederen uit een faillissement of rest posten.!!

Bij ons kunt u de bestelde sluitcilinder ook nabestellen.

Uw profiel-cilinder-shop-Team


* Alle prijzen incl. 19% BTW excl. Verzendkosten | Privesfeer en gegevensbescherming.