Sluitplannen + profielcilinder, dubbelecilinder, knopcilinder van BKS janus 45, KABA quattro, penta, GeGe, DOM, CES, Ikon, evva, dubbele cilinder, knop cilinder, gelijk sluitende sluitcilinders

CES DU profielcilinder

De nieuwe CES DU profielcilinder met geveerde zwenkhendel

 

Ervaring, uitvindersgeest en invulling van de wensen en behoefte van klant, leiden ook vandaag de dag in het gebied van mechanische profielcilinders tot innovatie en omvangrijke veiligheidsoplossingen. Dat bewijst CES nu  met de presentatie van de nieuwe en marktgerichte DU-sluitsysteem voor de luxe projektbouw. CES-DU is de uitkomst van een consequente innovatie strategie.

 

DU staat voor „Double Under-Cut" vrij vertaalt dubbele achter-snee. En wijst daannee tevens op de belangrijkste gepatenteerde nieuwigheid tegen het onbevoegd kopieren van sleutels: De tweevoudige achter snee in de zijdelingse profilering. De daaruit voortvloeiende drie demensionale groef kan met de nu twee demensionale werkende aktuele kopieertechnieken niet nagemaakt worden.

 

Het patent voor het CES DU sluitsysteem is geldig tot en met 2030.

Optionaal kan ook de eenzijdig (halve cilinder en hangslot) en de tweezijdige (profielcilinder en knopcilinder) zwenkhendel TL erbij besteld worden. Deze optie kan ook met gelijksluitende profielcilinder gecombineerd worden. Indien een profielcilinder met deze optie uitgerust wordt, is bij alle gelijksluitende sleutels deze optic geintregreerd. De extra veiligheid is uitsluitend in de profielcilinder met de optic TL to krijgen. Verdere info hierover in de onderstaande specificatie.

 

Afhankelijk van de uitvoering vervult de CES DU profielcilinder de hoogste eisen volgens DIN 18252, DIN EN 1303 en de VdS richtlijnen. Verdere speciale uitvoeringen, zoals zeewater bestendig, slijtvaste cilinder en de eigenschappen voor brandwerende deuren kunnen optioneel besteld worden.

 

Het komplete veiligheidspakket bij het nieuwe sluitsysteem, biedt een hoge inbraakveiligheid, en met de functie van tweevoudig achter snee omvattende veiligheid voor onbevoegde sleutelkopieen.

CES DU profiel dubbel cilinder

CES DU profiel dubbel cilinder

vanaf 55,50 EUR*

Levertijd:3 - 4 werkdagen Details
1 x 'CES DU profiel dubbel cilinder' bestellen
CES DU profiel knop cilinder

CES DU profiel knop cilinder

vanaf 69,50 EUR*

Levertijd:3 - 4 werkdagen Details
1 x 'CES DU profiel knop cilinder' bestellen
CES DU profiel halve cilinder

CES DU profiel halve cilinder

vanaf 51,50 EUR*

Levertijd:3 - 4 werkdagen Details
1 x 'CES DU profiel halve cilinder' bestellen
CES DU hangslot

CES DU hangslot

vanaf 74,50 EUR*

Levertijd:3 - 4 werkdagen Details
1 x 'CES DU hangslot' bestellen
Toon 1 tot 4 (van in het totaalvon 4 artikelen) Bladzijden:  1 


* Alle prijzen incl. 19% BTW excl. Verzendkosten | Privesfeer en gegevensbescherming.