Wat is van het herroepingsrecht uitgesloten?

Speciaal op klantwensen geproduceerde producten zijn van het herroepingsrecht uitgesloten. Dit geldt in het bijzonder voor individueel geconfigureerde sluitplannen. Gelijk sluitende sluitcilinders zijn tevens van het herroepingsrecht uitgesloten.

Speciaal op klantwensen geproduceerde goederen zijn van het herroepingsrecht uitgesloten. Dit geldt in het bijzonder voor individueel geconfigureerde sluitplannen. Gelijk sluitende sluitcilinders zijn ook van het herroepingsrecht uitgesloten, daar deze individueel op maat gemaakt worden. Deze individueel geconfigureerde sluitplannen of gelijk sluitende sluitcilinders zijn niet door verkoopbaar en kunnen derhalve niet retour genomen worden. Deze worden namelijk op wens van de klant in hoeveelheid, lengte en uitvoering van de sluitcilinders en het aantal sleutels op een veiligheidskaart toegewezen. Op deze manier zijn de componenten van de geconfigureerde sluitingen op de veiligheidskaart en/of sluitplan vastgelegd. Achteraf reduceren van het aantal sluitcilinders en/of de geproduceerde sleutels is niet mogelijk daar deze als geproduceerd op de veiligheidskaart en/of het sluitplan zijn toegewezen.

De verschillend sluitende sluitcilinders worden standaard met 3 sleutels geleverd. Als u gebruik maken wilt van het herroepingsrecht van verschillend sluitende sluitcilinders moeten dan ook 3 sleutels geretourneerd worden, zodat de verschillend sluitende sluitcilinder weer standaard met 3 sleutels door verkocht kan worden. De vervangings waarde voor de sleutels die meer besteld zijn als de standaard basis uitrusting van 3 sleutels bedraagt tot 100%. Uit veiligheids overwegingen moeten ook deze extra sleutels geretourneerd worden als u gebruik maakt van het herroepingsrecht en de profiel cilinders met de standaard 3 sleutels retourneert.

De extra geproduceerde sleutels worden door ons vernietigt. De klant kan de extra geproduceerde sleutels ook zelf vernietigen. Belangrijk hierbij is dat wij ook de vernietigde sleutels terug moeten krijgen. Zodat bij doorverkoop van de geretourneerde cilinders wij garanderen kunnen dat er géén verdere sleutels existeren. De vernietigde sleutels moeten nog door ons identificeerbaar zijn.