Sluitplannen + profielcilinder, dubbelecilinder, knopcilinder van BKS janus 45, KABA quattro, penta, GeGe, DOM, CES, Ikon, evva, dubbele cilinder, knop cilinder, gelijk sluitende sluitcilinders

dormakaba penta - profiel dubbel cilinder

dormakaba penta - profiel dubbel cilinder

incl. 19 % Omzetbelasting excl. Verzendkosten

Levertijd: 8 werkdagen

Artnr.: SNL_10K-P

Maat Buiten A / Maat Binnen I:


Kies de risicofunktie:


Verhoogde doorboorbeveiliging:


Welke sluiting wenst u:


Kleuren van cilinder:


Hoeveel sleutels per cilinder:

Beschrijving

De†KABA penta profiel dubbel cilinder


Het model penta

De specialist uit het huis KABA voldoet aan de hoogste eisen wat betreft het thema veiligheid en kwaliteit. Alle sluit cilinders van dit top model hebben een extra staal inlage in de cilinderbehuizing voor de maximale bescherming tegen manipulaties en met de 5 stift rijen behoort deze tot de veiligste van de markt.

Kenmerken
De hoogste veiligheid wordt bereikt door de vijf radiaal geplaatste stift rijen met tot 22 gelijktijdig benutbare stift posities alsook door het gepatenteerde rangschikking van de stiften ten opzien van de gefreesde uitsparing in de sleutel, komt dit systeem tot een uiterste efficiŽntie. De toepassing van speciale stift rij vormen verhogen nog eens extra tegen inbraak. De afstanden van de stift paren zijn altijd gelijk - dat betekent de hoogste "aftast beveiliging". Alle stift paren zijn per cilinder kant in meerdere stappen te variŽren en zijn niet aan onderlinge variatie beperkingen onderhevig. Alle stift paren zijn uit gehard staal en chemisch vernikkelt. Bovendien herkent u de hoge veiligheidsgraad van dit systeem aan de talrijke en op verschillende dieptes geplaatste boringen.
Veiligheid
Ook in sluitplannen garandeert het Kaba penta modulair systeem geen veiligheids beperkingen ten opzichte van de verschillend sluitende cilinder door afstand te nemen van meerdere onderverdeling van de stift paren.

Verhoogde boorbeveiliging BS2 (Vds B- Certificaat):

De KABA penta is standaard volgens de EN 1303 veiligheidsklasse 6 getoetst. Veiligheidsklasse 6 geeft uitleg over de hoogte van de corrosie weerstand bij temperatuur tussen de -20 graden tot + 80 graden Celcius.

Bij de keuze van de verhoogde boorbeveiliging BS2, is de profielcilinder automatisch gecertificeerd na Vds klasse B(+). Bij verhoogde boorbeveiliging BS2 wordt de cilinderkern (Insert) door extra hartmetalengrendels en verticaal geplaatste hartmetalen-langstiften extra beveiligd. Daarmee wordt het doorboren van de cilinderkern bijna uitgesloten. De certificering gebeurt als graveer teken op de profielcilinder.( Zie afbeelding hiernaast).

De profielcilinder, die volgens VdS Klasse B(+) gecertificeerd zijn, wijzen een gemiddelde veiligheid tegen inbraak en hoge weerstand tegen aanvallen met gereedschappen op. Ze hebben geen geintregeerde kerntrekbeveiliging. En zijn daardoor tesamen met inbraakwerend deurbeslag met kerntrekbeveiliging te gebruiken.

Indien de profielcilinder tesamen met deurbeslag met kerntrekbeveiliging toegepast wordt, voldoet dit aan de aanvalweerstandsklasse 2. Die biedt weerstand aan het doorboren van maximaal 5 minuten.De wende sleutel is technisch zeer moeilijk te kopiŽren. De codering van de sleutel geschiedt niet door boren, maar via een speciaal frees proces welke de precieze plaatst der codering op de sleutel verdoezeld. De codering staat ook op de andere kant van de sleutels. Hiermee wordt er een extra veiligheid tegen ongeoorloofd sleutel kopiŽren bereikt.

Gaarne rekening houdenmet:† gelijksluitende† profielcilinders alleen van dezelfde fabrikant en in hetzelfde systeem geproduceerd kunnen worden.
Al onze sluitcilinders worden met een veiligheids kaart geleverd. Deze biedt u het recht sleutels te laten namaken. Sleutels na laten maken bij ons of bij elke geautoriseerd dealer. Houd er rekening mee dat nabestelde sleutels al naar gelang de producent het veelvoudige kosten als bij de eerste bestelling. Houdt u er rekening mee, dat de sluitcilinders tot een millimeter langer zijn kunnen. Vooral moet u bij deuren waar nog geen beslag op bevestigd is, maar wel gepland is hierop letten. Hier worden bij voorkeur sluitcilinders in met een lengte van 27 of 28 millimeter aan de buitenzijde gebruikt.

Bij onze cilinders handelt zich om uitsluitend om nieuwe producten, die in elk gewenste hoeveelheid besteld worden kan. U kunt later ook noch verdere sluitcilinders bestellen die passen bij uw eerste bestelling. Op deze manier kunt u een verschillend sluitende sluitcilinder bestellen, waar u op een later tijdstip een nieuwe sluitcilinder besteld die gelijk sluitend is op uw eerste sluitcilinder .Nu kunt u beide sluitcilinders met ťťn sleutel openen. U kunt dit met alle uitvoeringen sluitcilinders (dubbele-, knop en/of halve sluitcilinder). Het betreft hier geen goederen uit een faillissement of rest posten.!!

Bij ons kunt u de bestelde sluitcilinder ook nabestellen.

Uw profiel-cilinder-Team* Alle prijzen incl. 19% BTW excl. Verzendkosten | Privesfeer en gegevensbescherming.