Sluitplannen + profielcilinder, dubbelecilinder, knopcilinder van BKS janus 45, KABA quattro, penta, GeGe, DOM, CES, Ikon, evva, dubbele cilinder, knop cilinder, gelijk sluitende sluitcilinders

dormakaba gemini pluS - profiel dubbel cilinder

dormakaba gemini pluS - profiel dubbel cilinder

incl. 19 % Omzetbelasting excl. Verzendkosten

Levertijd: 8 werkdagen

Artnr.: SNL_10K-g

Maat Buiten A / Maat Binnen I:


Kies de risicofunktie:


Verhoogde doorboorbeveiliging:


Welke sluiting wenst u:


Kleuren van cilinder:


Hoeveel sleutels per cilinder:

Beschrijving

De KABA gemini pluS - profiel dubbel cilinder

 

De wende sleutel is technisch zeer moeilijk te kopiëren. De codering van de sleutel geschiedt niet door boren, maar via een speciaal frees proces welke de precieze plaatst der codering op de sleutel verdoezeld. De codering staat ook op de andere kant van de sleutels. Hiermee wordt er een extra veiligheid tegen ongeoorloofd sleutel kopiëren bereikt.
 

Kenmerken
Het systeem heeft tot 16 stift paren aan elke zijde van de cilinder. De inbraak beveiliging wordt door het gebruik van speciale stift vormen nog eens extra verhoogd. De afstanden van de stift paren zijn altijd gelijk - dat betekent de hoogste "aftast beveiliging". Alle stift paren zijn per cilinder kant in meerdere stappen te variëren. De drie radiaal, om de cilinder kern aangebrachte stift rijen, zijn niet aan onderlinge variatie beperkingen onderhevig.

 
Veiligheid
Ook in een sluitplan garandeert het KABA gemini pluS modulair systeem geen veiligheids graad verlies ten opzichte van een verschillend sluitende cilinder door afstand te nemen van meerdere onderverdeling van de stift paren.
 
 

Verhoogde boorbeveiliging BS2 (Vds B- Certificaat):
De KABA gemini pluS is standaard volgens de EN 1303 veiligheidsklasse 6 getoetst. Veiligheidsklasse 6 geeft uitleg over de hoogte van de corrosie weerstand bij temperatuur tussen de -20 graden tot + 80 graden Celcius.

Bij de keuze van de verhoogde boorbeveiliging BS2, is de profielcilinder automatisch gecertificeerd na Vds klasse B(+). Bij verhoogde boorbeveiliging BS2 wordt de cilinderkern (Insert) door extra hartmetalengrendels en verticaal geplaatste hartmetalen-langstiften extra beveiligd. Daarmee wordt het doorboren van de cilinderkern bijna uitgesloten. De certificering gebeurt als graveer teken op de profielcilinder.( Zie afbeelding hiernaast).

De profielcilinder, die volgens VdS Klasse B(+) gecertificeerd zijn, wijzen een gemiddelde veiligheid tegen inbraak en hoge weerstand tegen aanvallen met gereedschappen op. Ze hebben geen geintregeerde kerntrekbeveiliging. En zijn daardoor tesamen met inbraakwerend deurbeslag met kerntrekbeveiliging te gebruiken.

Indien de profielcilinder tesamen met deurbeslag met kerntrekbeveiliging toegepast wordt, voldoet dit aan de aanvalweerstandsklasse 2. Die biedt weerstand aan het doorboren van maximaal 5 minuten.
 
 
 

Gaarne rekening houdenmet:  gelijksluitende  profielcilinders alleen van dezelfde fabrikant en in hetzelfde systeem geproduceerd kunnen worden.

Al onze sluitcilinders worden met een veiligheids kaart geleverd. Deze biedt u het recht sleutels te laten namaken. Sleutels na laten maken bij ons of bij elke geautoriseerd dealer. Houd er rekening mee dat nabestelde sleutels al naar gelang de producent het veelvoudige kosten als bij de eerste bestelling.

Houdt u er rekening mee, dat de sluitcilinders tot een millimeter langer zijn kunnen. Vooral moet u bij deuren waar nog geen beslag op bevestigd is, maar wel gepland is hierop letten. Hier worden bij voorkeur sluitcilinders in met een lengte van 27 of 28 millimeter aan de buitenzijde gebruikt.

Bij onze cilinders handelt zich om uitsluitend om nieuwe producten, die in elk gewenste hoeveelheid besteld worden kan. U kunt later ook noch verdere sluitcilinders bestellen die passen bij uw eerste bestelling. Op deze manier kunt u een verschillend sluitende sluitcilinder bestellen, waar u op een later tijdstip een nieuwe sluitcilinder besteld die gelijk sluitend is op uw eerste sluitcilinder .Nu kunt u beide sluitcilinders met één sleutel openen. U kunt dit met alle uitvoeringen sluitcilinders, dubbele-, knop- en/of halve sluitcilinder.
Het betreft hier geen goederen uit een faillissement of rest posten.!!

Bij ons kunt u de bestelde sluitcilinder ook nabestellen.

Uw profiel-cilinder-shop-Team

 


 * Alle prijzen incl. 19% BTW excl. Verzendkosten | Privesfeer en gegevensbescherming.